
 
 
 
 

ADMINISTRATIVE ORDER #000041 022202 
CODE INTERPRETATION 

 
 

CODE SECTION:  20.40.320, 20.50.540(B) 
 
 
ISSUE:  DAYCARE FACILITIES – are they subject to a Home Occupation Permit?  What 
about signage? 
 
 
DECISION:  
 
Daycares are not subject to home occupation permit and are allowed per the indexed criteria in 
Section 20.40.320.  They are not non-residential uses per the sign table (20.50.540B), but are  
accessory to residential use, and subject to the 4 sq. ft. signage allotment for home occupation.  
 
 
Director Approval Date:     February 22, 2002 by Tim Stewart     
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